3 Σεπτεμβρίου 2015

Take time for yourself

Καλημέρα!
Να τος και ο Σεπτέμβριος.... όμορφος μήνας!
Υποτίθεται ότι μπαίνουμε στο φθινόπωρο (υποτίθεται επειδή ακόμα χτυπάμε 30άρια+ στην θερμοκρασία εδώ), ανοίγουν τα σχολεία την άλλη βδομάδα (άγια μέρα), το καλοκαίρι περνάει, μαζευόμαστε σπίτια μας και περιμένουμε τον χειμώνα! Τέλεια!

Λοιπόν αφού αλλάζει η εποχή, στο Scraps N Pieces για το Σεπτέμβριο η Αλίκη σκέφτηκε να μας βάλει μια πρόκληση που αλλάζει εντελώς το στυλ μας - η πλειοψηφία είναι κορίτσια των μελανιών, των παστών και των λουλουδιών - και να μας προκαλέσει να δημιουργήσουμε κάτι σε στυλ

Clean and Simple! Go CAS!
Δηλαδή όπως το έθεσε στην ανάρτηση η co-ordinator Αμαλία κάπως έτσι:

 "Θα δημιουργήσετε με 5 διαφορετικά πράγματα ΜΟΝΟ. Δεν μετράνε στα 5 υλικά/αντικείμενα: το χαρτί βάσης, το μαρκαδοράκι/στυλό που θα χρησιμοποιήσετε για το journaling και συρραπτικά, συνδετήρες, κόλλες.  Αν βάλετε 3 π.χ. ίδια λουλούδια, είναι σαν 1 αντικείμενο. O τίτλος ελεύθερος."

 
Ω ναι, λίγα πραγματάκια και καλά, καθαρά και τακτοποιημένα!
Εγώ που λέτε αρχικά έκανα μια σελίδα, η οποία κινιόταν στα όρια της σχιζοφρένειας:
η μισή ήταν mixed-media, η άλλη μισή clean & simple.  Και πολύ μου άρεσε.

Αλλά τελικά είπαμε να την χρησιμοποιήσω σε μια μελλοντική πρόκληση και για αυτήν εδώ την πρόκληση να κάνω μια ΑΛΗΘΙΝΑ clean and simple σελίδα. Ούτε mists, ούτε stencils ούτε pastes, ούτε stamps, ούτε beads, ούτε τίποτα.  Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα μου πήρε μόνο 10 λεπτά, επειδή βασικά δεν έκανα τίποτα εκτός από το να κόψω και να κολλήσω πέντε πραγματακια! Επειδή στο τέλος δεν άντεξα, πρόσθεσα λίγες στάλες από καφέ μελάνι (έτσι για την αλητεία, που λένε).

Ιδού το αποτέλεσμα 
(δεν πετάω και την σκούφια μου, αλλά οκ, είναι κι αυτό κάτι, τουλάχιστον δοκίμασα)

Όπως βλέπετε, έχω χρησιμοποιήσει 7 Dots Studio Verano Azul Die-cut elements, κουμπιά, συνδετήρες και λίγο μελάνι. Απλά πράγματα, συμμαζεμμένα. (Η επόμενη σελίδα μου θα είναι φουλ στα αντίθετα, το ορκίζομαι).

Αυτά λοιπόν. Η προθεσμία να ανεβάσετε τη συμμετοχή σας είναι η 26η Σεπτεμβρίου 2015.

Μέχρι την επόμενη φορά, ας μείνουμε clean & simple!
1 σχόλιο:

  1. Μελένια πολύ όμορφη και πολύ πρωτότυπη η σύνθεσή σου, Νομίζω σου πάει πολύ ο τρόπος που εκφράστηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for taking the time to leave a warm comment here!