2 Δεκεμβρίου 2015

On my Christmas Wishlist

Καλημέρα και Καλό Μήνα!
Επιτέλους Δεκέμβριος, αν και εδώ που είμαι δεν μοιάζει πολύ για χειμώνα... :(

Τέλος παντων, ακόμα και με συνεχείς λιακάδες, ο Δεκέμβριος (αρα η Χριστουγεννιάτικη περίοδος) είναι εδώ και έτσι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών :)

Λοιπόν είμαι προσκεκλημένη στο Crafty Life αυτό το μήνα (ευχαριστώ, Μαρία!) και η πρόκληση του Δεκέμβρη δεν θα μπορούσε παρά να είναι Χριστουγεννιάτικη.










Ένας από τους λόγους που αυτός ο μήνας είναι ίσως ο πιο υπέροχος είναι το γεγονός ότι κάνουμε... λίστες!  Απο δώρα, φυσικά.  Πολλές φορές σκέφτομαι "α, αυτό θα το πάρω τα Χριστούγεννα" ή "πόσο θα χαιρόταν ο/η... με αυτό το αντικείμενο".  Ένα από τα πράγματα που ήταν πάντα στις Χριστουγεννιάτικες λίστες μου (και μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί να πάρω) είναι ένα ζευγάρι γκλιτερένιες μπαλαρίνες.   Δεν έχω τολμήσει να τις παρω ακόμα επειδή δεν έχω καταφέρει να ταιριάξω το στυλ μου με ένα τέτοιο είδος παπουτσιών, όμως πάντα μα πάντα τις έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

On my Christmas Wishlist λοιπόν... :)
Η σύνθεση δεν είναι φορτωμένη, όπως βλέπετε, I just held my horses, επειδή τείνω να το παρα-κάνω τελευταία. 

Για ποιο λόγο είναι ο Δεκέμβρης the most wonderful time of the year για σας;  Σκραπάρετε τους λόγους σας και παίξτε με το Crafty Life!  Να σημειώσω ότι το θέμα μπορεί να ερμηνευτεί όπως θέλετε, η δική μου ερμηνεία δεν είναι δεσμευτική, εννοείται!

Φιλιά πολλά και καλή βδομάδα!

7 σχόλια:

  1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!!!!! I WISH FULFILLMENT OF YOUR DREAMS!!!!!!!!!!!!!! AMAZING LO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω τα Χριστούγεννα και μου αρέσει η προσέγγιση σου, είναι ακριβώς η ίδια με την δική μου..με όνειρα που περιμένουμε έστω και τις τελευταιες μέρες του χρόνου να πραγματοποιησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη και γιορτινή! Το δικό μου αγαπημένο είναι κόκκινα λουστρινια με μπαρετα -έτσι κι αλλιώς λατρεύω το κόκκινο! ☺ σου εύχομαι να τολμήσεις λοιπόν φέτος να κάνεις τα όνειρά σου αληθινά! Ευχαριστούμε πολυ για την έμπνευση! 💟

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη σύνθεση και αγαπώ αυτό το χρώμα!!!!!εύχομαι να τα πάρεις αφού τα αγαπάς τόσο κάποια στιγμή και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τρόπο να τα ταιριάξεις στο στυλ σου!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for taking the time to leave a warm comment here!